Tri atraktivna vikenda biciklističkih vožnji na otoku Krku

 

Udruženi outdoor programi turističkih zajednica i ovoga će se proljeća održati na otoku Krku pod nazivom KRK BIKE STORYOvu biciklističkumanifestacijučine tri atraktivna turistička vikenda u kojima će svi zaljubljenici u outdoor pronaći avanturu za sebe.
Krk Bike Family Story, Krk Bike Romantic Story i Krk Bike Adrenaline Story, održat će se tijekom travnja (Uskrsni blagdani) i svibnja te osigurati jedinstveno iskustvo za sve zaljubljenike u outdoor avanture!

 

 

Krk Bike Family Story prvi je u nizu uzbudljivih programa, a održati će se u vrijeme Uskrsnih blagdana, 16. i 17. travnja.
Krk Bike Family Story namijenjena je obiteljima s djecom. Prvoga je dana za sudionike osmišljena vođena, kružna biciklistička tura, na kojoj će se upoznati s povijesnim i gastronomskim bogatstvima otoka Krka. Ruta je duga 25 kilometara, s 350 visinskih metara uspona. Kreće iz grada Krka, preko Lakmartina i Kornića sve do Punta te potom natrag u grad Krk. Drugoga dana organizatori nude pravu obiteljsku avanturu tijekom koje će sudionici voziti duž označene staze te će, uz pomoć karte, tražiti tragove na terenu i pokušati prvi pronaći lokaciju blaga poznatih Frankopana.
Za sve sudionike su osigurane i nagrade, a posebno bogate nagrade očekuju prva tri tima koja dođu do blaga.

Suorganizatori događanja su Turistička zajednica Grada Krka iTuristička zajednica Općine Punat.

PRIJAVI SE: KRK BIKE FAMILY STORY

 

 

Krk Bike Romatic Story održat će se 30. travnja i 1. svibnja, a obuhvaća vožnju kroz tri mjesta u tri općine – Malinsku, Njivice i Čižiće.
Krk Bike Romatic Story romantični je vikend stvoren za sve MTB entuzijaste ili aktivne parove. Upoznat će vas sa romantičnom stranom otoka Krka te njegovom bogatom poviješću, bio raznolikosti i eno-gastro ponudom. Ova vikend priča koncipirana je kao vođena kružna biciklistička tura koja će vas upoznati sa skrivenim povijesnim lokalitetima i prelijepim romantičnim vizurama otoka. Ruta, duga 37 kilometara s ukupno 650 visinskih metara uspona, kreće iz Malinske obalnom šetnicom u smjeru mjesta Porat. Nastavlja kroz maslinike i suhozide do Svetog Vida pa preko Sužana, Čižića i Jezera vodi do Njivica i natrag do Malinske. Drugi dan programa rezerviran je za otkrivanje povijesnih zanimljivosti i prirodnih fenomena, a sve to se može doživjeti u potrazi za blagom zlatnoga otoka.
Za sve sudionike osigurane su okrijepe, a vrijednenagrade očekuju prva tri para koja dođu do blaga.

Suorganizatori događanja su Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica, Turistička zajednica Općine Omišalj i Turistička zajednica Općine Dobrinj.

PRIJAVI SE: KRK BIKE ROMANTIC STORY

 

 

Krk Bike Adrenaline Story završna je i najuzbudljivija kružna biciklistička tura, koja će se održati 7. i 8. svibnja.
Krk Bike Adrenaline Story vožnja je namijenjena adrenaline entuzijastima i ljubiteljima atraktivnih spustova. Svi iskusni, ali i rekreativni, brdski biciklisti željni dobre i uzbudljive vožnje pronaći će toga vikenda odličnu zabavu na otoku Krku. Staza adrenalinske priče duga je 40 kilometara, sa 1000 visinskih metara uspona. Vodi od Baške do Mjesečevog platoa pa preko polja žlahtine sve do Vrbnika, gdje će sudionici imati prilike uživati u bogatoj kulturnoj baštini. Vožnja je prepuna prekrasnih vidika i pogleda na more, otoke i netaknutu prirodu, a uživati se može i u bogatoj gastro ponudi koju odlično prate opojne kapljice plemenite Vrbničke žlahtine.
Drugi dan je natjecateljski dan sa osiguranim atraktivnim nagradama.
Za sve sudionike osigurane suokrijepei shuttle prijevoz, a vrijedne adrenalinske (i ukusne) nagrade očekujunajbrže i najkreativnijesudionike.

Suorganizatori događanja su Turistička zajednica Općine Baška i Turistička zajednica Općine Vrbnik.
 

PRIJAVI SE: KRK BIKE ADRENALINE STORY

 

         

 


Cijena
 sudjelovanja je 70,00 kn za prvi dan ili 100 kuna za oba dana. Sudjelovanje djece do 13 godina je besplatno.
ONLINE PRIJAVA
1. Popunite obrazac za prijavu
2. Izvršite uplatu kotizacije za sudjelovanje (najkasnije 3 dana prije datuma za koji se prijavljujete). U slučaju da uplate nisu izvršene transakcijski svi sudionici mogu to učiniti na licu mjesta plaćanjem u gotovini.
Podaci za uplatu:
Primatelj: Cycle Expedition d.o.o., Lašćinska cesta 143, 10000 Zagreb
IBAN: HR4324020061100939554, Erste Bank d.d.
SWIFT: ESBCHR22
U opisu plaćanja OBAVEZNO navedite datum za koji se prijavljujete i ime tima

PRIJAVA NA LICU MJESTA
1. Popunite tiskani obrazac za prijavu na licu mjesta
2. Izvršite plaćanje kotizacije na licu mjesta, plaćanje u gotovini

Sva tri programa organizacijski vodi CycleCroatia, a za sva tehnička pitanja zainteresirani se mogu javiti na email: petra@cyclecroatia.com ili na broj +385 91 1413571.

Promotivni paketi KRK BIKE STORY stvoreni su po mjeri gosta, a svaka tura u sebi sadržava i dodatne kulturno i gastronomske sadržaje kako bi se upotpunio doživljaj turističkog, zabavnog i odmorišnog iskustva.

Intenzivna promocija ovih programa, kao i postojećeg outdoor sadržaja na otoku Krku, bitće prezentirana kroz online komunikacije putem društvenih mreža, web stranica, newslettera.
Cilj programa je kreiranje gotovog proizvoda u destinacijama koje osiguravaju poštivanje svih preporučenih mjera, oporavak na svježem zraku, sigurnost boravka u destinaciji i stvaranje osjećaja ugode i relaksacije u izboru aktivnog odmora na otoku Krku.

Uz turističke zajednice, u programe se uključuju i brojni sponzori:
Marlin Tours, turistička agencija Šiloturist,GPP Mikić d.o.o.Hotel Malin,Restoran Rivica, Natura Consulting d.o.o., Restoran-Vinarija Nada, Podvodni park Punat, Zipline Edison iWind Watersports.

 

Skip to content