Oduševljeni smo što možemo podijeliti uzbudljive vijesti s ITB Berlin, najvećeg svjetskog sajma turizma! Naš promotivni film “Echoes of Adventure”, koji je producirao talentirani tim Level 52 iz Labina, osvojio je nagradu Golden Star 2024!

Ovo izvanredno priznanje našem je filmu dodijelio cijenjeni međunarodni festival turističkog filma i multimedije Golden City Gate, tijekom jučerašnje svečane dodjele nagrada u Berlinu. Golden City Gate jedno je od najpoznatijih svjetskih filmskih natjecanja u turističkoj industriji, a naš se film, u suradnji s tvrtkom Level 52, istaknuo među mnoštvom prijava, impresionirao međunarodni žiri i zaslužio nagradu Golden star 2024! Nagrada je dodijeljena je za turističke filmove na temelju otvorenih prijava, a ocjenjivanje u 18 kategorija povjereno je međunarodnom žiriju od 45 članova.

 

   

 

“Echoes of Adventure” živopisno prikazuje ponudu aktivnog odmora na otoku Krku, s posebnim osvrtom na biciklizam. Sniman u proljeće 2023. godine, film je zajednički rad svih turističkih zajednica otoka Krka, pod okriljem Turističke zajednice otoka Krka. Prikazuje prirodnu ljepotu otoka, biološku raznolikost i mrežu biciklističkih staza za entuzijaste svih razina. Od prekrasnih otočkih vizura do bogate tapiserije prirodne i povijesne baštine, film gledatelje vodi na uzbudljivo putovanje raznolikim krčkim krajolicima te svakim kadrom dočarava bit avanture na otvorenom i poziva gledatelje da istraže ljepote otoka na dva kotača.

Otok Krk postaje sve traženija destinacija za outdoor aktivnosti, a ovaj nagrađeni video zasigurno će dodatno pridonijeti njenom promicanju, stoga smo neizmjerno zahvalni na podršci koju nam je pružila Hrvatska turistička zajednica kroz Fond za udružene turističke zajednice.

Pozivamo vas da i Vi doživite čari “Echoes of Adventure” na našem YouTube kanalu!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content