Smještaj

Luksuzne vile

Odaberete li za svoj odmor ili poslovni susret neki od velikih, srednjih ili pak malih obiteljskih hotela na našem otoku, osjetit ćete tradicionalnu gostoljubivost vaših domaćina i svih otočana.

Luksuzne vile

Ukoliko preferirate savršeni bijeg od rutine i miran odmor s daškom luksuza uz more ili pak u unutrašnjosti otoka, luksuzne vile pravi su izbor.

U našoj ponudi imamo velik broj vila na otoku Krku koje gosti vole zbog različitih posebnosti, a ponajviše zbog ispunjavanja njihovih očekivanja u vidu luksuza, ugode, sadržaja u kući i van nje, blizine plaže ili turističkih lokacija.

Luksuzni turizam je jedan od rastućih grana u turizmu i kao takav zahtjeva posebnu pozornost. Kao gosti posebno se ističu oni koji imaju veće zahtjeve od prosječnog turista i doživljaj te usluge veće
kvalitete i složenijeg sadržaja spremni su platiti više.

Neki turisti preferiraju hotele, hostele ili kampove, a oni malo zahtjevniji preferiraju smještaj u vilama, koje na Jadranu u posljednjih nekoliko godina doživljavaju procvat.

Vile otoka Krka odišu luksuzom, smještene su na prekrasnim lokacijama, najčešće tik do mora, uz osjet laganog i ugodnog povjetarca ali i na osami, u unutrašnjosti otoka koje garantiraju mir i spokojan odmor

Skip to content