Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, TZ Punat i BIKE CENTAR KRK & FITNESS CENTAR KORALJ-KRK pozivaju vas na 13. tradicionalnu biciklijadu “Osvoji Crni Biser”.

Provedite aktivni vikend sa svojom obitelji u prirodi, uz jednu od BIKE ili HIKE aktivnosti! Subota, 23. rujna rezervirana je za obiteljsku biciklijadu, dok je u nedjelju 24. rujna na rasporedu sportska i rekreativna biciklijada te atraktivna pješačka tura „Stazama puntarskih težaka“.

Prvih 100 sudionika na dan biciklijade će dobiti majicu, dok je za sve sudionike osigurana okrepa na stazi i ručak nakon biciklijade. Kotizacija iznosi 10.00 Eur po osobi, uz besplatno sudjelovanje za djecu do 12 godina. Kotizacija se plaća prije starta, a prijave su obvezne putem online obrasca.

Osvojite još jedan Crni Biser s nama!

 

BIKE:

23.9. – OBITELJSKA BICIKLIJADA

Dužina: 18 km
14:00 prijava
15:00 polazak
OBITELJSKA ruta je namijenjena obiteljima sa djecom i vozit će se po asfaltnoj i laganoj makadamskoj podlozi u dužini od 18 km. Nakon završenog đira vodimo vas do Beach Bara Medane, gdje ćemo se provozati kroz mini bike park, a nakon pozitivnog umora pripremili smo i okrepu na plaži. Obavezna je roditeljska pratnja.

PRIJAVA:
https://forms.gle/YB2vAu6Trmp13rN39

————————————

24.9 – REKREATIVNA BICIKLIJADA

Dužina: 27 km

Ukupni uspon: 550 m
9:00 početak prijava
9:45 Istezanje za bicikliste pod vodstvom Svjetlana Surya & Fitness Centar Krk – Koralj
10:10 start rekreativne i sportske grupe
REKREATIVNA grupa će proći stazu od 27 km, po 90% makadamskoj podlozi i panoramskim pogledom i spustom niz PUT TRI KRIŽA.

PRIJAVA:
https://forms.gle/FP4Xr4HcrbtqibNQA

———————————–
Raspored: 24.9 – SPORTSKA BICIKLIJADA

Dužina: 40 km

Ukupni uspon: 800 m

9:00 početak prijava
9:45 Bike istezanje za bicikliste pod vodstvom Svjetlana Surya & Fitness Centar Krk – Koralj
10:00 start rekreativne i sportske grupe
Zbog tehnički zahtjevnijih puteva sportske biciklijade, ne preporučuje se sudjelovanje početnicima i djeci. Provest ćemo vas krčkim kršem, između stoljetnih gromača.
Sudionicima sportske rute preporučujemo da u svoje navigacijske uređaje skinu KMZ i GPX zapis rute biciklijade te da po njoj voze trasu rute ako ne mogu pratiti tempo grupe.

PRIJAVA:
https://forms.gle/LqfM4DUzVsFT9wJF7

 

HIKE:

24.9. – STAZAMA PUNTARSKIH TEŽAKA

Dužina: 8 km

Ukupni uspon: 220 m

9:00 početak prijava
9:45 Istezanje pod vodstvom Svjetlana Surya & Fitness Centar Krk – Koralj
10:20 start hike grupe

Ova pješačka tura vas vodi stazama puntarskih težaka, kuda se nekada išlo obrađivati zemlju iznad Punta. Nakon što ste dosegli najveću točku, kreće spuštanje stazom 3 križa sve do puntarske obale. Kroz puntarske gromače provest će vas Svjetlana Surya.

PRIJAVA:

https://forms.gle/ckDMpk1vLmSZh6eu7

————————————

Za sve koji nemaju bicikle a žele sudjelovati, moguće je iznajmiti bicikle u Bike Centru Krk: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d…
Mehanička bicikla = 15,00€
MTB HT E-bike = 30,00€

MTB FS E-bike = 40€


————————————-
Na sljedećem linku možete skinuti tragove od rekreativne i sportske biciklijade: https://www.dropbox.com/scl/fo/2yte91e4uy3jicdlf0zf8/h…

Obavezna kaciga, pumpa,, zračnica, ispravan bicikl i dobra volja.
Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost!
Kontakt: Nikola 091 538 1042 

Skip to content