Grad Krk: 22. prosinca 2022., u 17.00
Humanitarni koncert učenika svih otočnih osnovnih škola
Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir (sportska dvorana)
Organizator: Osnovna škola Fran Krsto Frankopan – Matična škola Krk
Ulaz je slobodan ili uz dobrovoljnu donaciju!

Jubilarni, 20. božićno-novogodišnji koncert u izvedbi učenika s područja čitavog otoka, u organizaciji Osnovne škole Fran Krsto Frankopan – Matične škole Krk, održat će se u četvrtak, 22. prosinca 2022. godine, u Velikoj sportskoj dvorani Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, s početkom u 17.00 sati.
Ova hvalevrijedna blagdanska priredba osim po masovnosti izvođača – ponajviše združenom zboru sastavljenom od četiristotinjak raspjevanih osmoškolaca – prepoznatljiva je barem po još dvjema značajkama: masovnosti publike koja redovito dvoranu ispuni do posljednjega mjesta, ali i neprekinutom humanitarnom angažmanu kojim se nastoji doprinijeti rješavanju problema iz naše sredine. 
Osim zbora Osnovne škole Fran Krsto Frankopan – Matične škole Krk, na koncertu će sudjelovati i zborovi iz područnih škola Baška, Punat, Vrbnik i Vrh, a u širenju pravog blagdanskog raspoloženja pridružit će im se zborovi Osnovne škole Malinska-Dubašnica i Osnovne škole Omišalj, s pripadajućom Područnom školom Dobrinj.
Prema tome, pozivaju se svi da podrže mlade krčke kreativce – pjevače, plesače, recitatore i glumce – te ujedno svojim dobrovoljnim prilozima pomognu potrebitim sugrađanima!