Doživite

Ponuda

Odaberete li za svoj odmor ili poslovni susret neki od velikih, srednjih ili pak malih obiteljskih hotela na našem otoku, osjetit ćete tradicionalnu gostoljubivost vaših domaćina i svih otočana.

Ponuda

Negdje daleko od svega…

Turistička ponuda otoka Krka je vrlo raznolika i može zadovoljiti različite ukuse i interese. Ljubitelji povijesti i kulturno povijesne baštine mogu uživati u mnogobrojnim znamenitostima, jer otok odiše prošlošću.

Za one koji vole aktivan odmor na raspolaganju su različite vrste sportova, od tenisa, odbojke na pijesku, minigolfa, stolnog tenisa, do sportova na vodi odnosno skijanja na vodi, jet ski, vožnje padobranom. U gotovo svakom mjestu postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla i skutera kojima možete proći „Krčku obilaznicu“. Pješačke staze duge su 500 km. Želite li naučiti roniti, posjetite neku od ronilačkih škola na otoku, a oni vični tome, mogu posjetiti prekrasne ronilačke lokacije u neposrednoj blizini otoka Krka. Uz ronjenje, možete naučiti i jedriti te unajmiti plovila.

Bogata kulturno zabavna ponuda sastoji se od pučkih svečanosti, ribarskih noći do koncerata klasične i zabavne glazbe, nastupa folklornih skupina te raznih izložbi i kazališnih predstava.
Kako bi doživljaj bio potpun, u ponudi otoka su i mnogobrojni izleti. Tako možete upoznati i doživjeti ljepote i zanimljivosti otoka Krka, ali i susjednih pokrajina i otoka. Kao dio ponude ističu se i piknik izleti koji uključuju kupanje te glass boats, odnosno brodove sa staklenim dnom.

Za sve one kojima glavni motiv putovanja nije odmor, već sudjelovanje na različitim skupovima i sastancima, na raspolaganju je nekoliko hotela koji mogu zadovoljiti potrebe suvremenog poslovnog čovjeka.

Različiti specijalizirani programi, fitness, beauty programi te wellness paketi također su dio ponude otoka Krka.

Skip to content