Doživite

Kongresni turizam

Odvažite se na avanturu života i doživite  Zlatni otok kroz raznovrsnu outdoor ponudu, doživite sklad duha i tijela uz wellness programe, a kako bi doživljaj bio potpun u ponudi su i mnogobrojni izleti…

Kongresni turizam

Kongresni turizam je poseban oblik turizma u kojem glavni motiv putovanja nije odmor, već sudjelovanje pojedinca na skupovima različitog karaktera.
Premda putovanja u okviru kongresnog turizma spadaju u poslovna putovanja koja su često obavezna i uvjetovana radnim mjestom, zadatkom ili projektom, sve turistički receptivne zemlje vrlo rado i ove putnike svrstavaju u skupinu turista, pribrajajući prihode od  kongresnog turizma ukupnim prihodima od turizma. 
Krčki hotelijeri su prepoznali zahtjeve, te izgradili i izvrsno opremili nekoliko kongresnih dvorana. Budući da je otok Krk prepun pogodnosti kao što su čisti zrak i prozirno more, prekrasni vidici te odlična domaća hrana…koje mogu polužiti kao relaksacija i “punjenje baterija” nakon napornih skupova, aduti su pri odabiru otoka Krka kao kongresne destinacije.
Zahvaljujući privlačnom zemljopisnom položaju, te izvrsnoj prometnoj povezanosti, kongresne dvorane otoka Krka vrlo su blizu gotovo svim značajnijim europskim poslovnim, stručnim, obrazovnim i znanstvenim središtima. Kao jedna od pogodnosti razvoja kongresnog turizma na otoku Krku, ističe se  zračna luka Rijeka (koja je na otoku) i Krčki most.

Malinska

Hotel Malin

Unutar hotela Malin nalazi se kongresni centar koji ima četiri sale:

  • Dvorana Emilia – površine 360 m2 može primiti do 350 ljudi. Kraljica je novog kongresnog centra, velika i svijetla. Dvorana, osim što je osvijetljena dnevnim svijetlom ima i fascinantnu rasvjetu, opremljena audio i video opremom (grafoskop, LCD projector, slide projector, video recorder, dvd, flip chart, projekcijsko platno, razglas).
  • Dvorana Katarina – opremljena je audio i video opremom, kapaciteta do 45 osoba. Prigodan prostor za održavanje većih sastanaka, konferencija za tisak te edukativnih seminara i prezentacija.
  • Dvorana Andrina – idealna je za poslovne sastanke i dogovore, manje poslovne prezentacije ili edukativne tečajeve do 20 osoba. Opremljena je audio i video opremom.

Malinska

Hotel Pinia

Hotel Pinia nudi mogućnost organizacije različitih seminara, poslovnih sastanaka te team-buildinga u ugodnom prostoru kongresne dvorane uz suvremenu tehnologiju.
Dvorana ima grijanje i klimatizaciju, ovisno o rasporedu, može primiti od 40 osoba do 60 osobe.

Malinska

Blue Waves Resort

Poslovnim gostima na raspolaganju je moderna i funkcionalna dvorana za održavanje seminara površine 72m2, bogata dnevnim svjetlom i opremljena svom potrebnom tehničkom opremom.
Može primiti do 75 osoba pa stoga čini idealno mjesto za održavanje manjih prezentacija, treninga i ostalih poslovnih događanja u nešto mirnijem okruženju.

Malinska

Luxury Hotel Riva

Luxury Hotel Riva za održavanje team buildinga, poslovnog sastanka ili nekog drugog skupa nudi svoju moderno namještenu i opremljenu konferencijsku dvoranu sa suvremenom tehnologijom.
Dvorana ima mogućnost grijanja i klimatizacije, te može primiti do 75 sudionika.

Krk

Valamar Koralj - Romantic hotel

Hotel Koralj nudi dvije klimatizirane sale za sastanke za 30 i 40 osoba s audio-vizualnom opremom te tehničkom podrškom. Ovdje se nudi spoj posla i užitka jer odabirom jedne od kongresnih dvorana za sastanke, seminare i promidžbe, postoji mogućnost njihova uređenja i prilagodbe prema vlastitim željama i potrebama.

Baška

Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar

Poslovnim korisnicima i poduzećima, Hoteli Baška stoje na raspolaganju s pet vrhunski opremljenih dvorana, kapaciteta od 20 do 60 sudionika, ovisno o rasporedu, čija se postava može prilagoditi potrebama svakog događaja.
Nudi se visoka profesionalnost i fleksibilnost u organizaciji, u kombinaciji s vrhunskom uslugom i smještajnim mogućnostima.
Prostori za rad smješteni su u prizemlju hotela Corinthia.
Sve prostorije za rad su klimatizirane, vrhunski opremljene, osmišljene kako bi se maksimalno prilagodile različitim zahtjevima modernog poslovnog čovjeka.

Skip to content