Turistička zajednica otoka Krka pokrenula je dodatnu promociju otoka kroz 4D razglednicu i prateću aplikaciju, kojom se promoviraju sve destinacije na otoku Krku!

Autor 4D razglednice je Krešimir Ećimović, bacc.ing.el., mag.ing.traff, nastavnik stručnih predmeta i mentor u mnogim nagrađenim projektima na međunarodnim salonima inovacija, koji je, u suradnji sa Turističkom zajednicom otoka Krka, pokrenuo i ovu jedinstvenu aplikaciju.

“4D razglednica” je mobilna aplikacija koja fizičku razglednicu unapređuje i uvodi u novo doba digitalizacije kroz proširenu stvarnost (AR). Funkcionira na način da osoba koja pošalje razglednicu omogućuje da primatelju dočara stvarni izgled lokacije, kroz prikaz 3D modela i virtualne šetnje  kroz mjesto koje je pošiljatelj posjetio. To je ujedno i pozivnica na otok Krk!

Ovim inovativnim proizvodom dobiva se dodatna vrijednost kroz promociju i dugoročno upućuje na veći broj dolazaka, jer stvaramo povjerenje i zadovoljstvo korisnika koji dobiva informacije na jednostavan, pristupačan, moderan i interaktivan način, kroz proširenu stvarnost i virtualnu šetnju.

 

 

 

Prikaz 3D modela i virtualne šetnje obogaćen je zanimljivim informacijama te dodatnim lokacijama koje se mogu posjetiti.

 

4D razglednicu možete podignuti u Turističkoj zajednici otoka Krka, na adresi Trg sv. Kvirina 1, 51500 Krk.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content