29.6.2022.
www.krk.hr

Radijska emisija: Ljetni đir otoka Krka!

I ove godine emitirat će se radijska emisija Ljetni đir otoka Krka, koju zajednički provode Radio otok Krk, Novi list i Turistička zajednica otoka Krka.

Radijska emisija Ljetni đir je rado slušana emisija koja se već godinama emitira kroz srpanj i kolovoz, svake srijede u jutarnjem terminu od 11:00 do 15:00 sati. Radijska emisija posebno je zanimljiva jer nije statična, s emitiranjem iz studija, već se obilaze i promoviraju otočne destinacije i lokalni ugostitelji. 

Sponzori Ljetnog đira su lokalne turističke zajednice i razni gosti koji sudjeluju u programu, a to su redom načelnici, direktori turističkih zajednica, djelatnici iz kulture i gospodarstva, predstavnici sporta, hotelijera, kampova, obiteljskog smještaja, ugostitelja i brojni drugi. Posebna pažnja posvećuje se i ugostitelju domaćinu, koji za tu priliku ima mogućnost predstaviti svoj ugostiteljski objekt i ugostiteljsku ponudu.

Ugodno druženje sa gostima prilika je da se upoznaju destinacije otoka Krka, sadržaji i ponuda te aktualni kulturni i zabavni programi, koje će predstaviti turističke zajednice, centri za kulturu i razne udruge.
Emisiju vodi Neno Gržetić, sa Radija otok Krka, a suradnica u emisiji je i Majda Šale, direktorica TZ otoka Krka. Radijsku emisiju Ljetni đir podržavaju TZG Krka, TZO Omišalj, TZO Malinska -Dubašnica, TZO Punat, TZO Baška, TZO Dobrinj i TZO Vrbnik.

Za vrijedne slušatelje i one koji se budu uključivali u emisiju, bit će dodijeljene lijepe i vrijedne nagrade.

Kako bi zainteresirani slušatelji znali gdje ćemo biti svake srijede i u srpnju i kolovozu, objavljujemo i termine održavanja radijske emisije:

06. srpnja / Punat / Pizzeria 9 Bofora
13. srpnja / Omišalj / Restaurant Bourbon Grill&Steak House
20. srpnja / Dobrinj / Cool Šilo Apartement Resort
27. srpnja / Vrbnik / Pršutana Gospoja
03. kolovoza / grad Krk / Kuća krčkog pršuta Žužić
10. kolovoza / Baška / Porto Club Baška
17. kolovoza / Malinska – Dubašnica / Bistro Bukarica

Slušajte nas na frekvencijama 89,2-96,3 MHz FM Radija otok Krk, uživajte u dobroj glazbi, ugodnim i zanimljivim pričama te lijepim nagradama!

Skip to content