Smještaj

Hoteli

Zahvaljujući tradicionalnoj gostoljubivosti i susretljivosti vaših domaćina ali i svih otočana, koji  god tip smještaja odabrali, nećete pogriješiti, a poželjeti ćete se vratiti, Zlatni otok vas zove…

Pretraga hotela po mjestu

 
Odaberete li za svoj odmor ili poslovni susret neki od velikih, srednjih ili pak malih obiteljskih hotela na našem otoku, osjetit ćete tradicionalnu gostoljubivost vaših domaćina i svih otočana.

Hoteli, smješteni u neposrednoj blizini prekrasnih plaža, osim osnovne ponude, usluge smještaja i prehrane, nude i dodatne sadržaje kao što su zabava, sport, izelti brodom, wellness.

Hotel Adriatic** , Dep.Marina**, Dep. Primorka**

Hoteli Omišalj d.d.

Hotelski kompleks nalazi se u slikovitom, starom gradiću na sjeverozapadnoj obali otoka Krka, prvom naselju nakon prelaska Krčkog mosta i nedaleko međunarodne zračne luke. Omišalj je mali biser graditeljstva, smješten na 85 metara visokoj litici s izvanrednim pogledom na Kvarnerski zaljev. Hotelski kompleks, udaljen 500 metara od centra Omišlja, sastoji se od tri objekta, neposredno uz obalno šetalište- glavna zgrada Hotel Adriatic, te depandanse Marina i Primorka.

Skip to content