Nakon prestižne nagrade Zlatni medvjed za promotivni film “Echoes of Adventure” u Berlinu ranije ove godine, Turistička zajednica otoka Krka dodaje još jedno priznanje na popis svojih postignuća cijenjenom nagradom Simply the Best! Ovo je priznanje otoku Krku dodijeljeno na 24. međunarodnom sajmu gospodarstva i turizma koji je održan u Biogradu na Moru u petak, 10. travnja 2024. godine.

Nagrada Simply the Best

Turistička zajednica otoka Krka dobila je nagradu Simply the Best u kategoriji Destinacija godine – otočna Hrvatska za 2023. godinu. Nagrada Simply the Best godišnje je priznanje kojim se slave inovativnost i kreativnost u turizmu, a dodjeljuje ga Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), poslovno turistička burza PUT i magazin Way to  Croatia, tradicija koja seže još od 2010. godine.

 

 

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: ugostiteljstvo, manifestacija, suvenir, propaganda, novi projekt u turizmu, osoba ili udruga te destinacija godine.

Kao potvrda stalne predanosti otoka Krka izvrsnosti u turizmu, ova nagrada potvrđuje njegova izvanredna postignuća u dolascima posjetitelja, smještaju, bogatoj kulturnoj baštini, raznolikom programu i održivim turističkim praksama. Otok Krk dosljedno pokazuje liderstvo na ovim područjima, postavljajući standarde za otočne destinacije diljem Hrvatske.

Turistička zajednica otoka Krka izražava duboku zahvalnost na ovom cijenjenom priznanju, pripisujući uspjeh zajedničkom radu svih dionika uključenih u otočni turizam. Ova nagrada naglašava zajedničku predanost praksi održivog turizma, koja integrira ekološku svijest u svaki aspekt otočnog gostoprimstva, od gospodarenja otpadom do razvoja ekološki prihvatljive infrastrukture.

Uz nagradu za destinaciju godine, čestitamo i Udruzi Sinjali iz Baške na osvojenoj nagradi u kategoriji Udruga te Turističkoj zajednici Grada Krka na posebnom prizananju za projekt “Dar iz Krka”, s naglaskom na bogatu otočnu suvenirsku ponudu.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content