Doživite čari otoka Krka kao nikada do sada uz “Echoes of Adventure”, promotivni film u produkciji tvrtke LEVEL 52 iz Labina. Nastao na zahtjev Turističke zajednice otoka Krka i sedam lokalnih otočnih turističkih zajednica, ovaj promotivni film snimljen je u svibnju 2023. godine, a ima za cilj ukazati na prirodne ljepote otoka, bioraznolikost i njegovu razgranatu mrežu biciklističkih staza koje se savršeno stapaju s outdoor ponudom otoka Krka.

Sa kulisom zlatnih krajolika Krka, ovaj je film više od same promocije – on je poziv da zaronite u srce otočnog šarma i njegove outdoor ponude, pomno uređene u skladu sa brand i komunikacijskom strategijom otoka Krka, razvijenom tijekom posljednjih nekoliko godina.

 

 

Otputujte u autentične krčke krajeve kroz film koji otkriva zadivljujuće vizure, raznolike krajolike i bogatu tapiseriju prirodne i povijesne baštine. Istraživanje se potom nastavlja mrežom biciklističkih staza, koje vijugaju kroz mirisne borove šume ili vas vode do kristalnog mora, otkrivajući priobalnu privlačnost otoka Krka.

Otkrijte zašto su krčke biciklističke staze postale glavna tema outdoor entuzijasta – privlačeći rekreativce, ali i aktivne brdske i profesionalne bicikliste. “Echoes of Adventure” obećava učvrstiti reputaciju Krka kao odredišta za boravak na otvorenom, prikazujući samu srž ove uspješne i popularne otočne ponude.

 

 

Djelomično financiran iz Fonda za udružene turističke zajednice, pri Hrvatskoj turističkoj zajednici, “Echoes of Adventure” poziva vas da svjedočite ljepoti Krka i pripremaju vas za vašu sljedeću avanturu na našem bajkovitom otoku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content