Smještaj

Kampovi

Zahvaljujući tradicionalnoj gostoljubivosti i susretljivosti vaših domaćina ali i svih otočana, koji  god tip smještaja odabrali, nećete pogriješiti, a poželjeti ćete se vratiti, Zlatni otok vas zove…

Pretraga kampova po mjestu

Kampovi otoka Krka smješteni su na najljepšim otočnim lokacijama, uz samo more, s jedinstvenim vidikovcima i u iznimnom prirodnom ambijentu. Kvaliteta kamping sadržaja, uređeni sanitarni čvorovi, dobra opskrba, dostupnost i gostoprimstvo, njihove su glavne odlike.

Aminess Atea Camping Resort ****

Aminess Atea Camping Resort nalazi se u neposrednoj blizini mjesta Njivice. To, nekad malo selo ribara i uzgajivača maslina i smokava, proteže se duž pitome obale prekrivene hladovinom bujnih šuma.

Baška Beach Camping Resort ****

Baška Beach Camping Resort smješten je uz šljunčanu Velu plažu dugačku 1800 m, u samom središtu Baške, s jedinstvenim pogledom na okolne otoke i obalu kopna. Dio kampa smješten je na samoj plaži. Ukoliko ste rezervirali svoj boravak, na Vas čeka mjesto u tom djelu kampa, na samo nekoliko koraka od mora.

Bunculuka Camping Resort ****

Naturistički kamp Bunculuka smješten je u romantičnoj uvali, okružen s jedne strane stijenama i zelenilom mediteranske makije, a s druge kristalnim morem koje se nježno stapa s bijelim žalom. Neodoljiv je poziv prirode, povratak iskonskome životu, avanturističkom ritmu vremena koje odbrojava vjetar, sunce i val.

Camping Bor ***

Kamp Bor smješten nedaleko od središta grada Krka i samo nekoliko minuta hoda udaljen od plaže. Okružen starim suhozidom, prožet mirisima eteričnog bilja daje dojam prave otočke atmosfere.

Camping Glavotok ***

Kamp Glavotok nalazi se na zapadnoj obali otoka Krka, u predjelu poznatom po nazivu šotovento (tal. sottovento, ispod vjetra), gdje se prekrasna stoljetna hrastova šuma spaja sa bistrim morem te čini izniman doživljaj netaknute prirode.

Camping Mali Raj

Kamp u obiteljsko poljoprivrednom gospodarstvu (kategorija 3 sunca) Kamp u masliniku se nalazi na zapadnoj obali otoka Krka. Okružen je maslinama, šumom i morem. Mirno mjesto uz zvukove valova jamči mir i odmor. Također za one koji vole aktivniji odmor mjesto pruža puno mogućnosti od bicikliranja do jedrenja i pecanja.
Kamp ima 20 parcela te su sve opremljene vodom i strujom. Naravno, tu su i kupaonice koje jamče privatnost te praonici za rublje i suđe kao i skupni prostor za roštiljanje.
Wifi je uključen u cijenu. Plaža se nalazi 300 metara od kampa.

Camping Marta (Skrpčić)

Mini kamp Marta smješten je na zapadnom djelu otoka Krka, udaljen 1.4km od prekrasne šljunčane plaže, popraćene sa svim sadržajima i s besplatnim parkiralištem.

Kamp je prožet mirnom obiteljskom atmosferom, okružen bujnom vinovom lozom i slatkim smokvama.

Ježevac Premium Camping Resort ****

Kamp Ježevac smješten je na samoj obali mora. Svega nekoliko minuta lagane šetnje i naći ćete se u središtu grada Krka. Jedinstveni spoj prirode i urbane sredine pruža primjeren smještaj onome tko, osim u prirodi, voli uživati i u kulturnoj baštini jednog mjesta.

Kamp Maslinik **

Kamp Maslinik smješten u puntarskoj dragi pod krošnjama zelenih maslina, čije se grane prema kraju ljeta pune sočnim plodovima i spuštaju prema tlu. U kampu se nalazi zajednički prostor s verandom gdje možete sladiti nepce pripremljenim jelima na vanjskom roštilju.

Kamp Omišalj *****

Novouređeni kamp Omišalj smješten je na samoj obali nedaleko grada Omišlja, u mirnoj uvali Pušća. Ukoliko tražite mjesto za luksuzan odmor u prirodnom okruženju- kamp Omišalj je prvo mjesto za Vas!

Kamp Pila ***

Kamp Pila nalazi se u srcu mjesta Punat, pod zelenilom borova, koje zaklanja vrelo ljetno sunce. Samo je promenadom prepunom mirisnih tamarisa odvojen od plaže koja se proteže uz ogradu kampa. Šećući promenadom, dolazi se u centar mjesta, u kojem možete provesti ugodne večernje sate.

Kamp Sv. Dionizije oduševiti će Vas mirom i tišinom. Smješten u hladu stabala maslina gostima na raspolaganje stavlja 5 mobilnih kućica kapaciteta 2-6 osoba.

Kamp Tiha ***

Bogata ponuda smještaja u kampu “Tiha” Šilo zadovoljit će i najzahtjevnijega gosta. Luksuzne odlično opremljene mobilne kućice uređene u duhu Mediterana, poseban prostor predviđen za kampiste – prolaznike, uređene parcele u hladovini borova, samo su dio atraktivne ponude. Kamp Tiha Šilo također nudi apartmane sa terasama sa pogledom na  more te omogućuje mir i ugodu za svakog gosta.

Kampiralište Mali

Kampiralište Mali nalazi se u blizini bašćanske plaže. Raspolaže s 22 parcele, sanitarnim čvorom, dječjim igralištem, a u blizini je i sportsko rekreativni centar.

Krk Premium Camping Resort *****

Najnoviji obiteljski eko kamp u Hrvatskoj, smješten na predivnom otoku Krku, nastao je zahvaljujući opsežnoj obnovi i dodavanju uzbudljivih novih sadržaja bivšem naturističkom kampu Politin. Očekuje Vas kvaliteta s 4 zvjezdice u okruženju bez premca, odakle se kratkom šetnjom stiže do povijesnog centra Krka.

Mini kamp Marušina ****

Kamp Marušina Olive Hills nalazi se na otoku Krku, u mirnoj i zaštićenoj uvali Puntarska draga, u blizini grada Punta. Uronjen u zelenilo mediteranske vegetacije, okružen brojnim stablima maslina, pruža smještaj kampistima sa šatorima i manjim kamperima. Kao dio agroturizma, svojim gostima nudi i brojne autohtone otočne proizvode poput maslinovog ulja, domaćih kobasica, vina i ovčjeg sira.

Naturistički kamp Konobe **

Naturistički kamp Konobe nalazi se samo 3 km od Punta. Prostire se na blagim padinama zaštićene uvale od kojih su formirane terasaste parcele sa kojih puca pogled na more i otoke Kvarnerskog zaljeva.

Škrila Sunny Camping ***

Kamp Škrila smješten je blizu Stare Baške,  na terasastom krškom tlu, u sijeni borova. Preko kamenih, šljunčanih i pješčanih plaža, zagazit ćete u bistro more. Kad zavirite u čarobnu atmosferu podmorja, znat ćete da ste pronašli raj na zemlji.

Skip to content