Turistička zajednica otoka Krka s ponosom objavljuje da je promotivni film “Echoes of Adventure”, na cijenjenjim The Telly Awards u New Yorku, osvojio srebro u kategoriji Travel & Tourism – Promotional Video. Ovo priznanje slijedi nakon nedavnog uspjeha na Međunarodnom festivalu turističkog filma i multimedije Golden City Gate u Berlinu, gdje je film dobio Zlatnu zvijezdu, prepoznajući ga kao izvanredan uradak u globalnom turističkom sektoru.

 

 

Telly Awards, osnovane 1979. godine, slave izvrsnost u video i televizijskim produkcijama. Ove godine, konkurencija je bila iznimno jaka s rekordnih 13.000 prijava iz 56 zemalja, uključujući radove najpoznatijih brendova, mreža i nezavisnih studija kao što su ESPN, Calvin Klein, NASA i Zaklada Michaela J. Foxa.

 

“Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje koje potvrđuje vrhunsku kvalitetu i globalnu privlačnost promotivnog sadržaja otoka Krka,” izjavila je Majda Šale, direktorica Turističke zajednice otoka Krka. “‘Echoes of Adventure’ na dojmljiv način prikazuju jedinstvene ljepote i pustolovni duh našeg otoka, čineći ga zasluženim dobitnikom ove prestižne nagrade.“

“Echoes of Adventure” osmišljen je kako bi prikazao živopisnu ponudu aktivnog odmora na otoku Krku, s posebnim osvrtom na biciklizam, pozivajući gledatelje da dožive njegov šarm kroz zadivljujuće vizuale i dojmljivu priču. Uspjeh filma na Telly Awards, koji ocjenjuje ugledni panel od preko 200 stručnjaka iz vodećih televizijskih mreža, produkcijskih kuća i streaming platformi poput Shutterstocka, Marvela i BBC-a, naglašava njegovu kreativnu izvrsnost i univerzalnu privlačnost.

I ove godine žiri su činili istaknuti stručnjaci iz sektora novih tehnologija i društvenog utjecaja, predstavljajući tvrtke poput Netflixa, RunwayML-a i Zaklade Thomson Reuters, što osigurava rigoroznu i suvremenu evaluaciju svih prijava.

 

 

Turistička zajednica otoka Krka izražava zahvalnost kreativnom timu Level 52 iz Labina koji stoji iza produkcije promotivnog filma “Echoes of Adventure”, čija su vizija i predanost oživjeli ovaj projekt. Ova nagrada dodatno potvrđuje status otoka Krka kao vrhunske turističke destinacije, poznate po svojim prekrasnim krajolicima, toplom gostoprimstvu i bogatoj kulturnoj baštini – pozivamo vas da i Vi doživite njegove čari kroz “Echoes of Adventure”!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content