Radijska emisija Ljetni đir otoka Krka, koju zajednički provode Radio otok Krk, Novi list i Turistička zajednica otoka Krka  ponovo kreće s emitiranjem!

Ljetni đir je rado slušana radijska emisija, koja se već godinama održava u srpnju i kolovozu, svake srijede u jutarnjem terminu od 11 do 15 sati. Emisija je posebno zanimljiva jer nije statična, s emitiranjem iz studija, već se obilaze i promiču otočne destinacije i lokalni ugostitelji.

Sponzori emisije su lokalne turističke zajednice te razni gosti pozvani da sudjeluju u emisiji, poput načelnika, direktora turističkih zajednica, kulturnjaka, gospodarstvenika, predstavnika sporta, hotelijera, kampova, obiteljskog smještaja, ugostitelja i drugi… Posebna pažnja posvećuje se i ugostitelju domaćinu, koji za tu priliku ima mogućnost predstaviti svoj ugostiteljski objekt i ugostiteljsku ponudu.

Ugodno druženje sa gostima prilika je da se upoznaju i destinacije otoka Krka, ponuda kao i sadržaji te aktualni kulturni i zabavni programi koje predstavljaju turističke zajednice, centri za kulturu i razne udruge. Emisiju vodi Neno Gržetić, sa Radija otok Krk, a suradnica u emisiji je i Majda Šale, direktorica TZ otoka Krka.

Radijsku emisiju Ljetni đir podržavaju Turistička zajednica Grada Krka te ostale lokalne turističke zajednice: Turistička zajednica općine Omišalj, Turistička zajednica općine Malinska-Dubašnica, Turistička zajednica općine Punat, Turistička zajednica općine Baška, Turistička zajednica općine Dobrinj i Turistička zajednica općine Vrbnik.

Za vrijedne slušatelje i one koji se budu uključivali u emisiju, osigurane su lijepe i vrijedne nagrade!

 

Započinjemo 12. srpnja, u Njivicama, u 7 Seas fine dining restoranu, a nastavljamo sljedećim rasporedom:
– 19. srpnja u Gradu Krku / Korniću, OPG Magriž
– 26. srpnja u Dobrinju / Čižići, restoran Lastura
– 02. kolovoza u Malinskoj, restoran Vila Rova
– 09. kolovoza u Baški, hotel i restoran Dobrovit
– 16. kolovoza u Puntu, restoran Marina 

Emitiranje završavamo 23. kolovoza u Vrbniku, u OPG Kuća vina Ivan Katunar.

 

Slušajte nas na frekvencijama 89,2-96,3 MHz FM Radija otoka Krka i budite s nama i ovog vrućeg ljeta, uživajte u dobroj glazbi, ugodnim i zanimljivim pričama te lijepim nagradama!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content