Smještaj

Zahvaljujući tradicionalnoj gostoljubivosti i susretljivosti vaših domaćina ali i svih otočana, koji  god tip smještaja odabrali, nećete pogriješiti, a poželjeti ćete se vratiti, Zlatni otok vas zove…

Smještaj

Odaberete li za svoj odmor ili poslovni susret neki od velikih, srednjih ili pak malih obiteljskih hotela na našem otoku, osjetit ćete tradicionalnu gostoljubivost vaših domaćina i svih otočana.

Hoteli, smješteni u neposrednoj blizini prekrasnih plaža, osim osnovne ponude, usluge smještaja i prehrane, nude i dodatne sadržaje kao što su zabava, sport, izleti brodom, wellness.

Kampovi otoka Krka smješteni su na najljepšim otočnim lokacijama, uz samo more, s jedinstvenim vidikovcima i u iznimnom prirodnom ambijentu. Kvaliteta kamping sadržaja, uređeni sanitarni čvorovi, dobra opskrba, dostupnost i gostoprimstvo, njihove su glavne odlike.

Osim hotela i kampova u ponudu je dakako uključen i privatni smještaj, obiteljske kuće s kvalitetnim apartmanima i sobama, od kojih se neke nerijetko nalaze u blizini uređenih ili divljih plaža.

Uz pomoć mnogobrojnih turističkih agencija, koje se nalaze u gotovo svakom manjem i većem mjestu na otoku, možete na idealnim lokacijama pronaći apartman ili sobu za vašu obitelj ili prijatelje.

Skip to content